Naše usluge

Osim širokog asortimana kamenih proizvoda, firma Kamen Benkovac nudi svojim kupcima i popratne usluge svojstvene takvim proizvodima, a one uključuju slijedeće:

 Idejno rješenje

Izradu jedinstvenog idejnog rješenja u skladu s kupčevim potrebama

 Prijevoz

Osiguranje prijevoza kamena i kamenih proizvoda

 Ugradnja

Ugovaranje ugradnje kamena i kamenih proizvoda

Od jedinstvenog idejnog rješenja i kvalitetnog materijala do sigurne isporuke pred vrata i profesionalne ugradnje! S vama – od ideje do realizacije!

Vaš Kamen Benkovac

Izrada jedinstvenog idejnog rješenja u skladu s kupčevim potrebama

INDIVIDUALAN PRISTUP

Djelatnici firme „Kamen Benkovac“ d.o.o. ozbiljno shvaćaju svoju zadaću da svakom kupcu pomognu oplemeniti njegov životni prostor te ga vizualno i estetski obogatiti na najbolji mogući način. Zato svakom kupcu pristupaju individualno, strpljivo i sa razumijevanjem, a nadasve s profesionalnošću. Pomno izabiru kamene proizvode iz širokog asortimana imajući na umu karakteristike arhitektonskog prostora svakog kupca.

IZLAZAK NA TEREN

Ukoliko je potrebno naši djelatnici izlaze na teren kako bi sagledali situaciju, provjerili o kakvom je prostoru riječ, izvršili uviđaj i izmjeru prostora. Na temelju sagledavanja i analize situacije te u dogovoru s kupcem, naši djelatnici sastavljanju jedinstvenu ponudu koja sadrži kombinaciju materijala, obrada i boja koje najbolje pašu osobnosti kupca i atmosferi koju želi postići u prostoru u kojem boravi. U animiranom slideru možete vidjeti neka od idejnih rješenja koja su naši djelatnici dogovorili zajedno sa kupcima.

„Nudimo jedinstveno idejno rješenje po mjeri kupca.“

Osiguranje prijevoza kamena i kamenih proizvoda

Kamen i kameni proizvodi nepogodni su za prijevoz u vlastitom angažmanu, posebno kada je riječ o velikim količinama i prijevozu na velike udaljenosti. Firma Kamen Benkovac ima niz poslovnih partnera prijevoznika, kao i ugovore sa poznatim logističko-špediterskim agencijama, kako bi svojim kupcima ugovorila i osigurala isporuku željenih proizvoda točno na traženu adresu u dogovoreno vrijeme, bilo da je riječ o isporuci na malene udaljenosti, u europske ili prekomorske zemlje.

„Osiguravamo isporuku željenih proizvoda točno na traženu adresu i u dogovoreno vrijeme.“

Ugovaranje ugradnje kamena

Da bi kupac bezbrižno mogao uživati u oplemenjenom prostoru, naša firma brine da mu osigura i profesionalnu ugradnju željenog kamena i kamenih proizvoda.

Ako je riječ o velikom poslu ugradnje kupac može izabrati neke od naših kooperanata, renomiranih izvođača radova. Ako je pak riječ o manjem opsegu posla na raspolaganju su ili profesionalni majstori za ugradnju s kojima surađujemo ili majstori firme Kamen Benkovac d.o.o.

„Ugovaramo i osiguravamo profesionalnu ugradnju željenog kamena za Vas!“