Poslovanje

Kamen Benkovac, kao društvo s ograničenom odgovornošću, osnovano je 1995. godine, s glavnim djelatnostima eksploatacije, obrade i prodaje prirodnog ukrasnog kamena i kamena za gradnju. Firma je u privatnom obiteljskom vlasništvu, sa sjedištem u Gradu Benkovcu.

Iskustvo i tradicija

Benkovački kraj poznat je po desetljećima dugoj tradiciji te iskustvu branja i oplemenivanju prirodnog pločastog kamena, prema kojem se odnosi sa ljubavlju i poštovanjem.

Široka paleta proizvoda i usluga

Uslijed promjene trendova i stalnom željom za inovacijama, s vremenom smo se orijentirali i na obradu blokovskog kamena s područja cijele Dalmacije i Istre. To je učinilo naš proizvodni asortiman širokom paletom različitih materijala, boja i obrada koje zadovoljavaju želje svakog kupca. Redovito pratimo trendove u arhitekturi i građevinarstvu te u skladu s tim ulažemo napore u stvaranju novih, visokokvalitetnih prozvoda. Svakom kupcu pristupamo individalno u stvaranju prikladnog i poželjnog idejnog rješenja.

Rast i razvoj tvrtke

Možemo se pohvaliti uspješnom distribucijom svojih proizvoda diljem Europske Unije, ali i izvan nje, poglavito Japana, Australije i Rusije. Posljedica je to stalnog ulaganja u rast i razvoj tvrtke, tehnologiju i poglavito ljudske potencijale. Ulaganjem u marketing i istraživanje tržišta nastavili smo s prodorom na nova tržišta. Rado smo posjećeni izlagači na međunarodnim specijaliziranim sajmovima kamena na kojima smo izgradili reputaciju poželjnog partnera europskim i nekim prekomorskim zemljama, kao što su SAD i Kanada.

Kamen Benkovac d.o.o. posluje kao suvremena, tržišno orijentirana kompanija. Sa svojih prosječno 20 zaposlenika godišnje organizacijski je podijeljena na sektore proizvodnjeprodaje, marketinga, ljudskih potencijala i financija, čija je glavna zaduženost izgradnja i razvoj respektabilne i snažne tvrtke u industriji kamena. Svjesni važnosti ljudskog potencijala kao ključnog čimbenika za uspješnost, ulažemo u njihov razvoj i gradimo timski pristup rješavanju ključnih problema. Svoje poslovanje razvijamo uz primjenu etičkih načela i odgovornog odnosa prema sredini u kojoj poslujemo.

Prodajni centar

BENKOVAC - Prodajno skladište

Nastupi na sajmovima

Firma Kamen Benkovac redovito izlaže na nacionalnim i svjetski poznatim specijaliziranim sajmovima kamena.

Do sada se možemo pohvaliti izlaganjem i stručnim posjetima slijedećih sajmova:

Marmomacc Verona

- Kontinuirano izlaganje

SASO sajam Split

- Kontinuirano izlaganje

Sajam građevine Budva

– Izlagali 2009. i 2010. g.

Seebbe sajam Beograd

– Izlagali 2009.

Stone Tec Nürnberg

– Stručni posjet sajmu 2013. g.